Psychiatrie Guantanamo: Michael Perez Family moet naakt te bezoeken op het scherm deur van de enkele cel (KIR) ontvangen!

 

 

Familie bezoek op zondag 04/06/17!

Michael had niet geroepen de laatste vorige week, dus we wisten niet of hij wil of niet te bezoeken. Mijn moeder riep toen op zaterdag en omdat ze werd meegedeeld dat hij niet uit zijn cel kan krijgen, zou hij de dingen te gooien tegen de deur.

 

Dan is alles in een keer, maar het was nog plotseling, maar we konden hem te bezoeken. Ik heb dat eens grappig om, omdat in het verleden weet ik dat hij nooit was toegestaan ​​om bezoekers te ontvangen in soortgelijke gevallen. Nou, we gingen terug en kwam op het station. Als verpleegkundige ons terzijde nam en zei: „Vandaag zal het bezoek tijd elders te nemen.“

Mijn moeder en ik waren verrast maar ging achter deze vrouw in de richting van de gang, waarbij de isoleercellen (KIR). Toen vertelde de verpleegster dat het is helemaal aan ons in de buurt in het geval er iets is. Ik keek naar haar en zei dat ze niet nodig, want we hebben zeker niet bang. Ze dacht dat het zou zijn als gevolg van de andere patiënten die waarschijnlijk mochten noten in te voeren in dit bezoek, de natuurlijk niet.

Ze sloot Micah celdeur en we kregen een berg vuilnis Integendeel, het was vast te zitten tussen de deur en de grille. In mij is het al begonnen vervolgens op om te koken, ik keek in de cel in en zag Michael, volledig naakt liggend op een matras. Deze matras heeft waarschijnlijk al gemerkt een wasbare hoes, kun je je voorstellen hoe koud het moet zijn op de huid.

Geen plafond, gewoon niets. Ik belde hem en hij sprong nogal geschokt op, was vandaag niet op gerekend ons. Omdat ik wist al dat dit een uitgelokt door de kliniek situatie die moet ons denken Michael ziek was. Maar dit schot mislukte. Ik was op 180 en was in staat om deze tijd niet langer tegenhouden. De verpleegkundige wilde nog voordat Michael zou kunnen zeggen iets om mij te overtuigen, zei ik dat ze nog wilde op een afstand te staan, liep ze een paar stappen terug.

 

Michael vertelde ons dat niemand heeft gereageerd op zijn oproep en beltoon sinds zaterdagochtend, de laatste keer op vrijdag valt dit samen inderdaad met de verklaring over de telefoon en de verpleegkundige. Hij was niet terug in de rechtbank toegelaten, zodat hij niet iets te eten of te drinken te krijgen, was zijn gezondheid niet toegestaan ​​om na te streven, want toen hij probeerde zijn cel schoon te maken, is ook draaide hem zijn water.

Hij heeft zelfs gevraagd om de hand bondage, zodat ze laat hem in de tuin. En hij heeft niets, omdat hij geen verse onderbroek kreeg voor dagen. Hij zegt dat al zijn nieuwe onderbroek weg van de cel, dat hij niets krijgt. Ik moet bij deze verklaring twijfel niet, want ik heb het gezien, ja.

Dat was wat bracht de emmer, ik draaide me om en al vroeg een beetje luider wat dit is wat het is hier voor een staat. Toen kwam er een andere verpleegster en zei dat als ik verder beledigen, zou het bezoek compleet. Wat heb ik? Je beledigd? Nu als dat is al een belediging Ik moet niet te verwonderen over de manier waarop die altijd wordt geschreven. Dit betekende dat je de deur van vandaag had geopend en hij spit, dan zou het normaal dat niemand gaat zijn.

Dus dat was dan het moment waarop ik echt fucked kwam voor mij. Ik zei dat dit verdomde deur niet geopend vandaag, anders zou dit alles komen om hen en haar collega te ontmoeten zei ook dat was gisteren niemand bij de deur, waarom ze liegen tegen mij. Ze kijkt weg en vragen, „Mr Perez, zij hun koffie en cake willen?“ En loopt weg.

 

Iedere verdomde zin uit wiens mond heeft alleen maar verder gereden me aan de Hoge. Tot dusver heb ik altijd hield me terug, maar toen ik zag dat en mijn moeder, die niet meer uit de schok kwam, het was eenvoudig genoeg. Ik wendde zich tot de verpleegster en zei: ik wil nu een aantal antwoorden, waar is zijn kleren? U: „De Heer Perez heeft een kast!“ Me: „Blijkbaar niet in hier, dus wat is zijn kleren?“ Haar: „Maar de Heer Perez heeft een kast“, vroeg ik weer: „Waar is zijn kleren, vroeg ik . „ze: de heer Perez, maar ze hebben een kast, normaal gesproken omdat het.“ Ik: Ja normaal, hij kan misschien omdat het, maar als je laat hem niet uit de cel, blijkbaar niet, dan is het de verdomde job hem om in ieder geval geven door de tralies van een verse onderbroek!

Ze vertellen me dat ze alleen je werk? Dan doen ze hun werk goed recht, of ze zijn niet op zijn plaats „je. Weet je, ik denk dat de hele dag, gewoon mijn werk! I: doen hun werk goed? Weet je het zeker? maar je weet wie je recht praat? Ik lees alle bestanden, allemaal! De patiënt documentatie op de tribunes: Hij heeft een groot ei gelegd of hij gockelt over het erf …. Is dat uw baan? Ja? doe mij, waar het boek is, misschien kan ik leren wat te …

Dan was er nog enige keren dat vrede en zij gingen terug op een afstand. Je veegt in principe elke vraag op een bepaald punt van … .de bewijst me nogal wat. maar dat oorlogen waren niet genoeg. Confronteerde ik mijn situatie, wat als ze slecht of anderszins, en niemand reageert op overgaan om verdoemd worden, dan hebben ze omdat ze het op hun geweten, hun baan? Nogmaals, niets … Ik zei dat het werk hier sadisten Of ze heeft een hart en een geweten, als ze nog steeds rustig slapen ’s nachts?

Mijn moeder vroeg of ze kinderen heeft? Geen enkel antwoord dat je kreeg op wat dan ook zaak. Wat ze wilden bereiken met haar als ze serieus dat dit werkt, dacht? Als ze wil me te vertellen dat deze zwarte harde vuil is pas sinds gisteren en als Michael doet al het vuile volledige overgang van de gesloten cel?

 

Tot nu toe, dit was de eerste keer dat we ooit zou kunnen in deze overgang of hebben de cel gezien. Ik vertelde haar dat ze moet toch iets vertellen over mijn broer en mij deze actie alleen maar verder bevestigde mijn mening over de kliniek. Omdat ze hun werk domineren ze me vertellen hoe lang is een dergelijke cel ontworpen? Geen antwoord. Dat vertel ik je verdomme vier weken en hoe lang Michael is nu in er?

Op 6/16/17, zijn er precies 2 jaar. De gevolgen van een dergelijke isolatie Ik heb ze nog niet uitleggen? En zij hebben serieus nagedacht deze actie zal onze mening over Michael veranderen? Dan zijn ze nog dommer dan ik dacht. Ik was, zoals ik al zei tot 180 en het was me op het moment en de vraag of de kick me out. Er zijn dingen die moeten worden gezegd. Michael vertelde ons dat hij wilde dat de beelden van de bewakingscamera uit de kamer, kwam er van de verpleegster die had gebroken … Michael verteld wie de afgelopen week vormden.

Dan oorlogen over, ze vertellen me dat defect is en laat hem aanbellen en bellen en kloppen bijna twee volle dagen? Dat is walgelijk toen het gebeurde wat ze hebben zeker het op haar zuiver. Ze komt naar me toe en zegt kalm: „Ze zijn zeer enthousiast:“ Wat ben ik? Opgewonden? Ik houd me terug God weet wanneer ik loop hier weg ik een half uur nodig totdat ik kan gaan en ze vertellen me ik ben opgewonden? „Ik wilde dat ze ja alleen maar zeggen! … Dank God, nee, je zou nooit hebben geraden ik, willen we de pols te nemen, dan weten we het zeker? „, Vroeg ik weer, een HEILANSTALT hoort te zijn? Ze geloven dat ze hem helpen?

Ja ze antwoord me voor een keer de vraag waarom het is nog niet eens geprobeerd vier jaar om de therapeut te veranderen? Van meet af aan schrijft over en weer dat er geen vertrouwen … ‚Waarom niet veranderen? Ik vertel ze dat ze niet willen om hem te helpen, ze willen vernietigen om hem hun eigen kont te redden verkeerd. weer stil … Deze hele situatie was zo absurd tussen de roosters en de stalen deur was een vuilniszak, zal hij ontruimen die weg … Hoe kan hij dat doen tussen rooster en deur zijn slechts 20 cm van de ruimte bij het sluiten. Ik zei dat is nog steeds op de top chicane, iets pervers.

 

Michael vertelde ons nog dat hij speciaal zei vorige week dat hij zou opzettelijk uitgelokt geen bezoek en was door de Rufampel ook weer .. Deze situatie en dit maakt het nog meer kinky. Dit alles was niet alleen slecht voor mij, want mijn moeder was erg wreed, zodat ze kunnen zeggen een woord nauwelijks waar anders altijd zegt iets dat zou kunnen zich ook bij mijn tirade. Maar als je daar staat en als je eigen moeder iets om naar te kijken haar behoeften heeft tranen in haar ogen toen ze vroeg of ze kinderen heeft, dan kun je niet anders doen dan aan de lucht ergens. het was net zo slecht voor Michael dat we hem in deze hulpeloze situatie hebben gezien.

Maar dat doet er niet toe de kliniek, die wilt. Normaal zou het in hun belang dat de leden hem zo niet zien. Maar in wiens belang is alleen wat negatief is voor de patiënt zou kunnen zijn. Waar ze zijn er bij ons aan het verkeerde adres.

Verdere informatie over de zaak Perez: 

https://pressecop24.com/?s=perez

Produktsortiment Uebersicht Banner 468x60